Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Pride Month: SodaStream lanceert kleurrijke LGBTQIA+-box

Net als voorbije jaren ondersteunt SodaStream ook dit jaar de Pride Month (juni) met de lancering van een exclusieve Pride Box, met als thema ‘Set All Your Colors Free’. Met de speciale Pride Box wil SodaStream de diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap onderstrepen.

(foto: SodaStream)

De ‘Set All Your Colors Free’-kit bestaat uit een speciale editie van het bruiswatertoestel Terra in een matzwarte kleur, en een herbruikbare en vaatwasbestendige 1-literfles met een uniek, nog in te kleuren design. Daarnaast omvat de Pride Box een set van acht regenboogkleurige pennen waarmee je het bruiswatertoestel en de fles kunt beschrijven of illustreren met persoonlijke Pride-boodschappen.

Méér kleuren

Nu er binnen de LGBTQIA+-gemeenschap meer groepen zijn opgestaan, gaat SodaStream een stap verder in de strijd voor inclusie door méér kleuren dan de traditionele Regenboogvlag aan te bieden: rood, oranje, geel, groen, blauw, lichtblauw, paar en roze.

Dit jaar gaan we weer een stap verder in onze voortdurende steun voor de LGBTQIA+-gemeenschap, door een breder scala aan kleuren op te nemen in deze speciale Pride-editie”, aldus Johan Schepers van SodaStream. “Zo hebben we meer aandacht voor de diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap, en strijden we voor gelijkheid voor de héle gemeenschap.”

SodaStream steunt ILGA

SodaStream gaat voor het vierde jaar op rij een samenwerking aan met ILGA World, een wereldwijde LGBTQIA+-vereniging, en zal meer dan 20% van de winst van de ‘Set All Your Colors Free’-editie aan de organisatie doneren.

“De strijd is pas gestreden wanneer we allemaal dezelfde rechten genieten – niets meer, en niets minder.”

Luz Elena Aranda en Tuisina Ymania Brown van ILGA: “Te veel LGBTQIA+-mensen over de hele wereld worden dagelijks geconfronteerd met uitsluiting, discriminatie of geweld. Dit is een realiteit die we niet mogen aanvaarden. De strijd is pas gestreden wanneer we allemaal dezelfde rechten genieten – niets meer, en niets minder. We zijn er trots op om LGBTQIA+-personen van over de hele wereld samen te brengen, die zich allemaal inzetten om verandering teweeg te brengen. Dankzij dit partnerschap en de steun van SodaStream, kunnen we de inspanningen verdubbelen om onze gemeenschappen wereldwijd te helpen, met lokale belangenverdediging, trainingen, onderzoek en campagnes om harten en geesten te veranderen.”

SodaStreams limited edition ‘Set All Your Colors Free’ is online verkrijgbaar voor 99 euro. 

Deel dit bericht.

Ook interessant.