Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Rituals lanceert deze herfst limited edition Serendipity

De nieuwe limited edition Serendipity van Rituals nodigt uit om te genieten van het gevoel van ‘onverwachts geluk’. De collectie, die vanaf oktober verkrijgbaar is, bestaat uit een body-, home- en eau de parfum-lijn en bevat producten die zijn gemaakt van een puur elixer van tien rijke oliën. Serendipity is een eerbetoon aan het idee dat geluk het grootst is wanneer je het minst verwacht.

Puur elixer van 10 rijke oliën

Olie zit verstopt in talloze planten, houtsoorten en bloemen en staat bekend om de verzorgende eigenschappen. Voor deze limited edition heeft Rituals een unieke combinatie van bijzondere oliën samengesteld om lichaam en ziel te verrijken. Het is een zuiver elixer van tien rijke oliën die de huid diep voeden voor een superzachte, stralende huid.

Het grootste verrassingselement komt tot uiting wanneer de oliën in deze collectie in aanraking komen met water. Er ontstaat een laagjeseffect waarbij olie en water zich scheiden en het spel tussen twee soorten moleculen voor een fascinerend effect zorgt. Als primeur in de beauty-industrie, laat Rituals dit bijzondere laagjeseffect terugkomen in het design van de collectie. Alle producten, van design tot ingrediënten, bevatten dit magische elixer van oliën, dat de schoonheid van serendipiteit weerspiegelt: wanneer je iets vindt dat je blij maakt en waardevol is – zonder dat je ernaar op zoek bent.

3-Phase Shower Oil

Deze 3-fasen doucheolie bevat bijzondere bestanddelen en heeft voedende eigenschappen dankzij een combinatie van rijke oliën. Elke fase (of laag) in de doucheolie heeft verzorgende, voedende en hydraterende eigenschappen en maakt de huid zijdezacht. Geniet van de langdurige geur van groene noten, bloemaccenten en houtakkoorden met poederige en amberachtige noten.

Deel dit bericht.

Ook interessant.