Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Rombouts, de officiële koffie van de Rode Duivels

Naar aanleiding van het WK Voetbal lanceert het Belgische koffiemerk Rombouts een speciale Rode Duivels-verpakking van het populaire Goudmerk. Zowel de gemalen koffie van Goudmerk, de losse koffiebonen, de composteerbare voorgedoseerde koffiefilters als de koffiepads zijn tijdelijk verpakt in de Belgische driekleur.

Koffie Rombouts mag zich al jarenlang ‘officiële koffie van de Rode Duivels’ noemen. Goudmerk, de populairste koffievariant van Rombouts, krijgt een Belgisch jasje. De gemalen koffie is verpakt in een originele blikken bewaardoos (500g) en is een heus “collector’s item” voor de Belgische voetbalsupporter. Ook de losse koffie, de composteerbare voorgedoseerde koffiefilters en de koffiepads zitten in een Rode Duivels-verpakking.

Xavier Rombouts, Gedelegeerd Bestuurder: “De tijdelijke nieuwe look is onze blijk van steun aan het nationale elftal, als op-en-top Belgisch familiebedrijf. We wensen de Rode Duivels alle succes op dit wereldwijde sportfeest en veel genot van onze koffie.”

De ‘limited edition’ is vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt en binnenkort op de website van Rombouts.

Deel dit bericht.

Ook interessant.