Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Rombouts-koffie tijdelijk in surrealistische Magritte-stijl

Het Belgische koffiemerk Rombouts lanceert een exclusieve lijn met bekende ontwerpen van de Belgische kunstenaar René Magritte. De op-en-top Belgische collectie omvat een blik met gemalen koffie Goudmerk en drie unieke porseleinen tassen.

De gemalen koffie van Goudmerk – Rombouts’ best verkochte koffie – is tijdelijk verpakt in een recycleerbaar metalen blik met een surrealistische afbeelding geïnspireerd op het werk van Magritte. Op de bewaardoos staat de iconische ‘man met de bolhoed’ met een koffieboon. Dankzij het originele design kan de voorraadbus hergebruikt worden, of dienst doen als decoratie in de keuken bijvoorbeeld. Daarnaast presenteert Rombouts drie verschillende Magritte-koffietassen, met wereldberoemde prenten van de Belgische schilder: de ‘Hemelvogel’, de pijp, en een heel originele versie van de man met de bolhoed.

“We willen de Belgische kunst onder de aandacht brengen, zodat mensen met een kopje koffie kunnen wegdromen bij de kunst.”

Xavier Rombouts van Koffie Rombouts: “Met deze reeks willen we de surrealistische, fantasierijke kijk van Magritte levendig houden. Als Belgisch familiebedrijf dragen we de rijke Belgische kunst een warm hart toe. We willen deze blijvend onder de aandacht brengen, zodat mensen met een kopje koffie kunnen wegdromen bij de kunst.”

“Rombouts heeft een lange geschiedenis in ons land en is net als Magritte onlosmakelijk met België verbonden. Koffie en kunst gaan goed samen. Het is een kunst om de perfecte koffie te maken. De combinatie Magritte en Rombouts is een mooi huwelijk”, aldus Charly Herscovi van de Magritte Stichting.

Ceci n’est pas un Collector’s Item

De Magritte-reeks is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De Goudmerk-koffie in blikken Magritte-doos (500 g) is te koop aan 7,29 euro in de reguliere verkooppunten en supermarkten. De drie porseleinen Magritte-kopjes zijn verkrijgbaar via de Rombouts-webshop aan 8,90 euro per stuk.

Deel dit bericht.

Ook interessant.