Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Samen tafelen? 3 nieuwe funcooking apparaten van FRITEL

Goed nieuws voor wie tijdens de feestdagen liever tijd doorbrengt met het gezelschap aan tafel dan in de keuken: FRITEL, het Belgische merk in kwaliteitsvolle kooktoestellen, lanceert maar liefst drie nieuwe foodsharing apparaten, zodat je met je gasten lekker kan tafelen én plezier beleven! Samen gezellig wokken, gourmetten of zelfs pannenkoeken bakken doe je met de nieuwe Gourmet Wok Pancake Maker GWP-2560. Ook de Raclette Stone Grill RSG-3280 is superveelzijdig: grillen, teppanyaki, steengrill en raclette in één. Liefhebbers van de steengrill worden op hun wenken bediend met de hoogkwalitatieve Steengrill SG-5190. Leuk om te hebben, maar ook om te schenken natuurlijk!

Gourmet Wok Pancake GWP-2560: combineert gourmet, wok én pancake maker

Deze nieuwigheid is de blikvanger op je feesttafel en dankzij zijn veelzijdigheid gegarandeerd de lieveling van al je gasten. De GWP-2560 zorgt voor verrassende gerechtjes en veel afwisseling, voor ieder wat wils! Op een handige bakplaat bereiden je gasten zelf hartige of zoete pannenkoekjes, spiegeleitjes, mini-pizza’s of wraps… En met de acht meegeleverde wokpannetjes tover je zelfs wokgerechtjes op tafel. Prijs: 69,99 euro.

Raclette Grill RSG-3280: multifunctionaliteit ten top

Design en multifunctionaliteit komen samen in deze elegante RSG-3280, voor twee tot acht personen. Steengrill, bakken, gourmetten, teppanyaki en racletten; met deze steen- én raclette-grill kan het allemaal. Dankzij de combinatie van een steengrill en een omkeerbare grillplaat (grillen aan de ene zijde en bakken aan de andere zijde) kunnen jij en je tafelgenoten naar hartenlust variëren, allemaal rond hetzelfde toestel. Prijs: 89,99 euro.

Stone Raclette Grill SG-5190: grillen op hoogwaardige natuursteen

Perfect voor de feestdagen of een gezellige avond met vrienden en familie is de SG-5190 met strak design en inox hoogglans afwerking. Laat je creativiteit de vrije loop met vlees, vis, schaaldieren en groentjes op de hoogkwalitatieve natuursteen. Met de acht meegeleverde raclettepannetjes kan je meer creatieve gerechten maken, van een simpele maaltijd tot een uitgebreid festijn. Prijs: 99,99 euro.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de