Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Scoor je herfstoutfit met éxtra korting tijdens Late Night Shopping

Je garderobe voor deze herfst of winter shoppen doe je in Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal. In beide centres, allebei net over de grens in Nederland, geniet je het hele jaar door van wel 70% korting op de retailprijs. Maar tijdens Late Night Shopping – van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober – profiteer je van extra korting bovenop de outletprijzen, bovendien tot in de late uurtjes.

Designer Outlet Roermond, perfect te combineren met een citytrip

In Designer Outlet Centre Roermond shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken zoals Burberry, Emporio Armani, Gucci, Karl Lagerfeld, Prada en Versace. Designer Outlet Roermond ligt op een uurtje rijden van Hasselt en omvat meer dan 180 boetieks en een rijk horeca-aanbod waaronder Frites Boutique, La Place, Wagamama, Dunkin’, Starbucks en YoYo Fresh Tea.

Recent openden heel wat nieuwe topmerken een boetiek in het outlet centre, waaronder Maison Valentino, WRSTBHVR, MyJewellery, Name It en MacKage. Designer Outlet Roermond is de ideale bestemming voor een dagje weg met het hele gezin, met premiummerken voor alle leeftijden. Het outlet centre ligt op wandelafstand van het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants.

Designer Outet Roosendaal, een goed bewaard geheim vlakbij Antwerpen

Ook in Designer Outlet Centre Roosendaal shop je het hele jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, Lyle & Scott en Calvin Klein. Designer Outlet Roosendaal ligt op minder dan 45 minuten rijden van Antwerpen en omvat meer dan 100 topmerken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Hugo Boss en Levi’s, en een gevarieerd food aanbod zoals Frites Atelier, La Place, Per Tutti en Dunkin’.

Recent openden heel wat nieuwe topmerken een boetiek in het outlet centre, waaronder MyJewellery, Name It en Scotch & Soda. Designer Outlet Roosendaal is de ideale bestemming voor een dagje weg met het hele gezin, met premiummerken voor alle leeftijden. Kinderen kunnen zich uitleven in Rosie’s Play Area, terwijl de ouders genieten van een break op het nabijgelegen terras van La Place. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

Shoppen tot in de late uurtjes

Tijdens de Late Night Shopping-dagen, van 13 tot en met 15 oktober, bieden de centres heel wat extra’s: extra kortingen, en extra lange openingstijden (in Roermond tot 22 uur en in Roosendaal tot 21 uur)! Natuurlijk kun je ook tijdens Late Night Shopping genieten van de vele restaurants en bistro’s of de gezellige terrassen in de herfstzon.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

Parijse musea in Olympische stemming

Tussen de sportevenementen door krijgen de 14 miljoen bezoekers die tijdens de Olympische Spelen in Parijs worden verwacht de kans om hun geest te verrijken