Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

SodaStream ART geeft kleur aan de feestdagen

Speciaal voor de feestdagen lanceert SodaStream nieuwe kleurvarianten van het design bruiswatertoestel ART. Het iconische bruiswatertoestel is nu, naast een tijdloze zwarte en witte uitvoering, ook beschikbaar in hip Mandarin Red, fris Misty Blue en elegant Marble.

Ook met deze ART Special Editions is het maken van verse bruisende drankjes thuis supermakkelijk! De ART heeft een retro-uitstraling en een chromen bruishendel. Je voegt het koolzuur met een handbeweging toe, daar is geen elektriciteit voor nodig. Daarnaast kan je eindeloos veel verschillende bruisende drankjes maken door zelf een smaakje of fruit toe te voegen.

Eco-chique

Bovendien geef je met een SodaStream ART-toestel niet alleen een sterk staaltje design cadeau, maar draag je ook je steentje bij aan een groenere planeet. Één herbruikbare SodaStream-fles vervangt duizenden plastic wegwerpflessen. En dat kan nu ook op een stijlvolle manier met een eco-chique bruiswatertoestel in een leuk kleurtje. 

Met de nieuwe kleuren past de ART haast in élk interieur. Het bruiswatertoestel wordt geleverd met een vaatwasbestendige en BPA-vrije herbruikbare plastic fles van 1 liter. De SodaStream ART Starter Kit is verkrijgbaar vanaf 129 euro.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de