Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

SodaStream, de verfrissende metgezel deze zomer

Het is volop zomer en dan is hydratatie belangrijk, wanneer we veel lichaamsvocht verliezen door transpiratie. Uitdroging is een reële bedreiging voor ons lichaam, want ongeveer 60% van het menselijke lichaam bestaat uit water. En als dat daalt, heeft dat een grote impact. Met SodaStream is het makkelijk om deze zomer voldoende te drinken. Met een bruiswatertoestel in huis, My Only Bottle voor onderweg, en de nieuwe smaken SodaStreamBÍO blijf je makkelijk voldoende gehydrateerd.

Uit een onderzoek van SodaStream blijkt dat wie een bruiswatertoestel in huis heeft vanzelf meer water drinkt: gemiddeld meer dan 50% méér water per dag. Bovendien volgen SodaStream-gebruikers vaker een gezonde levensstijl. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten, aldus het onderzoek.

SodaStreamBÍO voor natuurlijke en gezonde bruisende dranken

Met de nieuwe SodaStreamBÍO-smaken (Zwart Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) bereid je moeiteloos bruisende biodrankjes. Gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel en de herbruikbare flessen van SodaStream, vervolgens het BÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar! De fruitsmaken zijn samengesteld uit enkel biologische ingrediënten en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. De glazen fles bestaat voor 75% uit gerecycleerd glas.

Vergeet je My Only Bottle niet

Onderweg of aan het sporten? My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De superlichte halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel en is vaatwasbestendig. Het flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

(foto’s: SodaStream)

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de