Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

VIDEO: Actrice Laverne Cox als LGBTQI+ superheldin in Pride-film van SodaStream

Naar aanleiding van Antwerp Pride presenteert SodaStream de video ‘Rainbow Story’, met de Emmy-genomineerde actrice en prominente trans-voorvechtster Laverne Cox.

In de film speelt Laverne de hoofdrol als superheldin en worden we meegenomen naar belangrijke momenten in haar leven. We zien de Amerikaanse actrice evolueren van haar kindertijd en de uitdagingen die dat met zich meebracht tot de sterke vrouw die ze vandaag is. Ze neemt deel aan belangrijke mijlpalen voor LGBTQI+-rechten en viert haar persoonlijke verwezenlijkingen, waarvan sommige een primeur waren voor de transgemeenschap over de hele wereld. Met de video moedigt Laverne iedereen aan om zijn of haar eigen regenboogverhaal met trots te delen.

Antwerp Pride

Naar aanleiding van Antwerp Pride in augustus brengt SodaStream daarnaast de limited edition ‘Rainbow Story’-box uit. Het pakket omvat een gestroomlijnd matzwart bruiswatertoestel, een unieke herbruikbare fles met kleurrijke draagkoord, en zes regenboogstiften om persoonlijke pride-verhalen te schrijven of te illustreren op het toestel. De Rainbow Story-box is niet te koop maar exclusief te winnen via verschillende wedstrijden voor en tijdens Antwerp Pride. 

“Ik hou van SodaStream en ik hou van het idee om een superheldin te zijn”, merkt Laverne Cox op. “We zitten nu in een heel interessante tijd. We komen uit een wereldwijde pandemie en zijn collectief getraumatiseerd. Het is een kans voor ons om anders te leven, om anders lief te hebben, om mensen op te beuren die aan de kant geschoven zijn.”

“We komen uit een wereldwijde pandemie en zijn collectief getraumatiseerd. Het is een kans voor ons om anders te leven, om anders lief te hebben.”

“Bij SodaStream staan we voor gelijkheid. We zijn blij om dit jaar opnieuw deel te nemen aan Antwerp Pride en vereerd om samen te werken met Laverne, een heldin in het echte leven die ons allemaal inspireert”, aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. “We hopen dat onze speciale editie bruiswatertoestellen consumenten zal aanmoedigen om hun eigen verhaal met trots te delen.”

Voor het derde jaar op rij werkt SodaStream International samen met ILGA World, een wereldwijde LGBTQI+-organisatie, en zal een bedrag worden gedoneerd. In België is SodaStream opnieuw sponsor van Antwerp Pride.

In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Carrefour, ColliShop, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Hubo, Krëfel, MediaMarkt, Okay en Vanden Borre.

Win een SodaStream Rainbow Story Box

Wil je kans maken op een exclusieve Rainbow Story Box (uniek beschrijfbaar bruiswatertoestel + herbruikbare fles + regenboogstiften)? Post dan jouw persoonlijke ‘regenboogboodschap’ op Instagram, voor 16 augustus 2021, met hashtags #SodaStream_rainbowstory én #antwerppride. De mooiste, ontroerendste, krachtigste… boodschap wint een exemplaar! Ook op de SodaStream-stand op de Pride Village (14 en 15 augustus op het Operaplein) kan je originele Rainbow-toestellen winnen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de