Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

ZIEN: SodaStream innoveert met nieuwe generatie bruiswatertoestellen

Het lekkerste bruiswater maak je gewoon zelf. SodaStream pakt uit met maar liefst drie nieuwe bruiswatertoestellen met geavanceerde technologie, een stijlvol design en optimaal gebruiksgemak: ART, DUO en Terra. Met deze nieuwe generatie toestellen heeft SodaStream voor ieders smaak en stijl een passend apparaat.

Nieuwe technologie en verbeterde gebruikservaring

ART is het eerste SodaStream-toestel mét hendel – in ware retrostijl. Ook DUO is een primeur want het is geschikt voor zowel glazen als plastic herbruikbare SodaStream-flessen. Terra is de opvolger van het best verkochte toestel Spirit en staat voor gebruikscomfort.

Nieuwe roze koolzuurcilinder met slechts één klik in bruiswatertoestel

De drie nieuwe modellen zijn voorzien van een handig Cylinder Quick Connect-systeem (CQC). Door deze wereldwijde innovatie van SodaStream wordt de nieuwe koolzuurcilinder, herkenbaar aan de roze kleur, met slechts één klik op het SodaStream-bruiswatertoestel aangesloten – zonder aanschroeven zoals de vertrouwde, blauwe cilinder. Zo kan je nog makkelijker en sneller van zelfgemaakt bruiswater genieten.

“De nieuwe generatie bruiswatertoestellen maakt het nog makkelijker om plastic wegwerpflessen te vermijden.”

“Bij SodaStream zijn we altijd op zoek naar manieren om te innoveren en de gebruikservaring van onze toestellen te verbeteren”, aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. “Daarom zijn we bijzonder blij dat we de deze nieuwe generatie bruiswatertoestellen kunnen aanbieden. Zij maken het de consument nóg makkelijker om afval van plastic wegwerpflessen te vermijden.”

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de