Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

SodaStream serveert zomerse drankjes op JOE Summer Island in Westende

Met de tenen in het zand en zicht op zee kan je vanaf morgen tot en met zondag 11 augustus, tussen 11 en 22 uur, genieten van heerlijke SodaStream-cocktails en -mocktails tijdens JOE Summer Island in Westende. Op 20 en 26 juli, en op 3 en 10 augustus, zijn er speciale SodaStream Happy Hours. Dan krijg je twee drankjes voor de prijs van één.

Een maand lang zal JOE elke dag van 10 tot 22 uur live radio maken vanop de Koning Ridderdijk. Bezoekers zijn van harte welkom om de dj’s te ontmoeten, te genieten van zomerse kermisattracties en muziek, én van bruisende drankjes van SodaStream. Proef van verfrissende cocktails zoals Mojito, Cuba Libre, Cosmo Over Ice en Rose Paloma, of kies voor smakelijke mocktails zoals Jammin Peaches en Virgin Mojito. Natuurlijk worden de drankjes bereid met behulp van SodaStream-bruiswatertoestellen en SodaStream-smaken zoals Pepsi, 7UP, Lipton Ice Tea of de nieuwe Classics-fruitsmaken Pink Grapefruit en Red Berries.

“SodaStream is dé partner voor de zomer. Daarom zijn we verheugd om aanwezig te zijn op JOE Summer Island en extra smaak te geven aan dit evenement”, aldus Johan Schepers van SodaStream. “Ons doel is om het bereiden van verfrissende dranken eenvoudig en plezierig te maken. Dit is een uitstekende gelegenheid om dat aan de JOE-luisteraars te laten zien.”

Bovendien maken JOE-luisteraars elke weekdag kans op een SodaStream-pakket, inclusief een ART-bruiswatertoestel, SodaStream Lipton Ice Tea Peach Zero en andere verrassingen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.