Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Soepmakers van DOMO: voor ieder wat wils

De lente laat nog even op zich wachten, maar dat is goed nieuws voor soepliefhebbers. Het soepseizoen mag nog even blijven duren, want met de soepmakers van DOMO maak je makkelijk, snel en efficiënt je dagelijkse gezonde kop soep voor jezelf, je gezin of misschien zelfs je collega’s.

Een soepmaker is een handig keukenapparaat dat speciaal ontworpen is voor het moeiteloos en snel bereiden van heerlijke soepen. Dit multifunctionele apparaat combineert diverse functies, waarmee je met slechts één simpele druk op de knop verse soep op tafel kunt zetten. Het kan worden beschouwd als een geavanceerde blender met ingebouwde kookfunctie. Het gebruik ervan is eenvoudig: je plaatst simpelweg de ingrediënten, zoals groenten, kruiden, en bouillon of water met een bouillonblokje, in de soepmaker. Daarna neemt het apparaat het over tot je zijdezachte soep klaar is.

De belangrijkste voordelen van een soepmaker
  • Je bespaart er tijd mee: de meeste soepmakers bereiden je soep in 20 à 30 minuten.
  • Je hoeft niet in de keuken te blijven; de soep kan niet overkoken en tussendoor roeren is ook niet nodig.
  • De drempel om dagelijks een kop soep te bereiden wordt daardoor erg laag.
  • De meeste soepmakers hebben zelfs verschillende programma’s: gladde soep, extra gladde soep, soep met stukjes, extra blend, reheat, warmhoudfunctie, cleanfunctie…
  • Je kan met sommige soepmakers ook andere bereidingen maken zoals smoothies, confituur, compote, soja-/notenmelk tot zelfs een volledige pastasaus inclusief vlees!
  • Je hebt aanzienlijk minder afwas, aangezien alles in de blender zelf gebeurt. Een grote onhandige kookpot of staafmixer is niet meer nodig.
  • De soep is zeer glad, gladder dan met een staafmixer. Ideaal voor (kleine) kinderen die niet van brokjes houden.

Enkele soepmakers van DOMO:

DO716BL – De grootste en meest uitgebreide

Deze soepmaker met maar liefst 7 programma’s kwam eind 2023 als beste uit de test van Test Aankoop. De DO716BL-soepmaker van DOMO maakt het snel bereiden van verse groentesoep eenvoudig. Met een korte bereidingstijd van 20 minuten en de keuze uit 3 soepprogramma’s (chunky, smooth of extra smooth) kun je jouw soep aanpassen volgens jouw voorkeur. Naast soep biedt dit veelzijdige toestel de mogelijkheid om zelf confituur, compote of zelfs plantaardige melk te maken. Met een royale capaciteit van 2,2 liter is het een van de grootste soepmakers op de markt. Het strakke design, met roestvrijstalen behuizing en led-display voegt een esthetisch element toe aan de functionaliteit van de soepmaker.

DO737BL – Perfect voor het gezin

De soepmaker DO737BL van DOMO maakt het eenvoudig en snel om heerlijke soepen te bereiden, ongeacht het seizoen. Met een capaciteit van 1,6 liter is het ideaal voor gezinsporties. De soepmaker biedt programma’s voor zowel gladde als grove soepen en kan ook als blender worden gebruikt. De clean-functie maakt het reinigen supereenvoudig. De ingebouwde timer, display en overloopsensor begeleiden je door het hele proces, waardoor je je alleen hoeft te concentreren op het kiezen van verse ingrediënten.

DO727BL – Compact en moeiteloos 

Met de DOMO ‘My Soup Express’ is soep maken moeiteloos. Voeg eenvoudig groenten en water toe, druk op de knop en wacht zonder roeren of mixen. Dit veelzijdige apparaat kan ook confituur, smoothies en sojamelk maken. Met een compacte capaciteit van 1,2 liter is het ideaal voor studenten, op vakantie of voor kleine gezinnen. Kies uit 6 programma’s met touch-toetsen en volg de duur op het led-display.

DO726BL – Meer dan enkel soep

De Soup Genius van DOMO is dé slimme digitale soepblender met een verwarmingselement. Naast heerlijke soepen maakt deze blender ook sojamelk, confituur, smoothies, milkshakes en zelfs pastasauzen. Het 4-bladige mes zorgt voor een perfecte mix en fluweelzachte soep. De hittebestendige glazen kan heeft een anti-aanbakcoating voor eenvoudige reiniging. Met 8 programma’s en een led-display voor de resterende tijd is dit een super handige en efficiënte keukenhulp.

Deel dit bericht.

Ook interessant.