Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Stijlvolle Valentijnscadeaus voor hem en haar

Say what?! Nog geen Valentijnscadeau gevonden? Geen stress, we helpen graag een handje met deze tips. De rest is aan jou!

Eau de toilette Polo Ralph Lauren

Bij Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, ontdek je de mooiste Valentijnsgeschenken met tot wel 70% korting op de originele prijs. Verwen je partner met een bijzonder cadeau of trakteer jezelf op luxe. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk parfum van Polo Ralph Lauren.

Portefeuille Tommy Hilfiger

Ook bij Designer Outlet Roosendaal, eveneens net over de grens in Nederland, ontdek je oneindig veel Valentijnsverrassingen met tot 70% korting. Hier vind je bijvoorbeeld deze elegante lederen portemonnee van Tommy Hilfiger. Maak Valentijn onvergetelijk stijlvolle én betaalbare cadeaus!

Bruiswatertoestel ART Mandarin Red

Rood is de kleur van de liefde. Verras je geliefde met dit originele ART-bruiswatertoestel van SodaStream. De SodaStream ART heeft een retro-design en een unieke bruishendel. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

(foto’s: McArthurGlen en SodaStream)

Deel dit bericht.

Ook interessant.

Parijse musea in Olympische stemming

Tussen de sportevenementen door krijgen de 14 miljoen bezoekers die tijdens de Olympische Spelen in Parijs worden verwacht de kans om hun geest te verrijken