Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

‘The Mastercooks of Belgium’ kondigen nieuwe editie Veertiendaagse van de Jongeren aan

Van 7 tot 20 maart 2022 zullen weer heel wat Mastercooks en Young Masters in hun restaurant een culinaire belevenis aanbieden tegen een voordeeltarief voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Op deze manier willen The Mastercooks gastronomie toegankelijk maken voor jongeren.

Op Valentijnsdag zaten de restaurants vol. Jong of oud, iedereen genoot. Maar soms hebben die avondjes op restaurant een prijs. Die de jongeren weghoudt, ook al zijn ze nieuwsgierig… én dol op lekker eten. Daarom herhalen The Mastercooks hun Jongerenveertiendaagse. 

In november 2021 werd al een eerste veertiendaagse georganiseerd. Die bood toen zeer veel jongeren de kans om op een laagdrempelige manier een 30-tal deelnemende restaurants te bezoeken. Het doel van de komende editie blijft hetzelfde: zoveel mogelijk jongeren onder de 30 jaar een voorkeurtarief aanbieden voor een all-in menu. 

De culinaire belevenis omvat per persoon: een aperitief, een driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert), twee glazen wijn, een halveliterfles BRU-water, en tot slot koffie.

De prijs per jongere:

  • alle Mastercook restaurants (zonder bijzondere beoordeling): 58 euro;
  • Mastercook Restaurant * Michelin en/of 15/20 Gault&Millau: 78 euro;
  • Mastercook Restaurant ** Michelin en/of 17/20 Gault&Millau: 98 euro;
  • Mastercook Restaurant *** Michelin en/of 18/20 Gault&Millau: 118 euro.

De peter van dit evenement is opnieuw de beroemde voetballer Michel Preud’homme.

Jongeren kunnen eenvoudig hun gastronomische bestemming, van gezellige brasserie tot tweesterrenrestaurant, gespreid over heel België, online kiezen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

48 uur in Lissabon – Onze beste tips

Eén van de beste plekken om bezienswaardigheden, geluiden en smaken op te snuiven is Lissabon. We sommen graag alle ingrediënten op voor een onvergetelijke reis