Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

The Mulch van FRITEL reduceert 90% van het keukenafval

Stel: je woont in een klein appartement en hebt geen plaats voor een groencontainer. Of je hebt wel een groencontainer op het terras of in de tuin, maar het regent, dus je doet niet de moeite om die ene bananenschil in de container te werpen. Herkenbaar? Meestal wordt het organisch keukenafval dan maar even in een afvalbakje in de keuken of gewoon in de vuilnisbak bewaard. Resultaat: het wordt – zeker in de zomer – een bron van rottende geuren en een broedplaats voor fruitvliegjes en zelfs maden. Met The Mulch van FRITEL zijn de ongemakken van keukenafval in huis verleden tijd. Het innovatieve keukentoestel reduceert voedingsresten én bewaart ze geurloos.

The Mulch is een praktische en hygiënische oplossing voor afvalverwerking binnenshuis. Zeker voor gezinnen die in een stads- of dorpskern wonen. Met een groeiende bevolking en de daardoor groeiende afvalberg, is de nood aan dit soort oplossingen erg groot.

The Mulch van het Belgische FRITEL verwerkt het keukenafval in een afgesloten emmer. Het toestel reduceert in enkele uren tijd 90% van het keukenafval en vermaalt het geur- en geruisloos tot een neutraal ruikende droge reststof.

The Mulch bestaat in twee versies: The Maxi Mulch is een staand model met een capaciteit die groot genoeg is voor elk gezin. The Mini Mulch past op het aanrecht en is ideaal voor kleinere gezinnen. Het toestel is verkrijgbaar in de betere elektrozaak en is ook betaalbaar met eco-cheques.

Deel dit bericht.

Ook interessant.