Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

The Sunshine Club, de eerste vegan luxe webshop

Wat gebeurt er als twee zussen besluiten hun carrière als voormalige advocaten volledig om te gooien om hun dromen waar te maken? Nina en Sophia Claes uit Limburg openen als eerste een webshop met luxe cadeauboxen die alleen maar vegan skincare en lifestyle producten bevatten: The Sunshine Club.

De zonnige boxen van The Sunshine Club bevatten duurzame, diervriendelijke én vegan producten met een uniek verhaal. De zusjes focussen hierbij op de vegan-trend die bij de jongere generaties aan populariteit wint. Bij het woord ‘vegan’ wordt vaak onmiddellijk gedacht aan voeding, maar ook make-up en interieurdecoratie kunnen vegan zijn.   

“We willen laten zien dat duurzaamheid en veganisme ook luxueus kunnen zijn.”

“Geïnspireerd door memorabele zonsopgangen, onvergetelijke diners, zonnige dagen en eindeloze zomers op het strand, besloten wij om een one-stop-shop te starten voor geschenken die niet alleen de ontvanger blij maken, maar ook de natuur doen glimlachen”, aldus de oprichters.

“We willen met de giftboxen laten zien dat duurzaamheid en veganisme ook luxueus kunnen zijn”, stelt Sophia Claes. “Ons idee om bewuster om te gaan met het geven van cadeaus is ontstaan tijdens de eerste coronacrisis. We hebben er meer dan een jaar over gedaan om al de producten uit te testen.”

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream ART geeft kleur aan de feestdagen

Speciaal voor de feestdagen lanceert SodaStream nieuwe kleurvarianten van het design bruiswatertoestel ART. Het iconische bruiswatertoestel is nu, naast een tijdloze zwarte en witte uitvoering,