Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Under Armour nu ook in Designer Outlet Roosendaal

Under Armour is een van de meest geliefde sportmerken wereldwijd en heeft nu ook een winkel in Designer Outlet Roosendaal. Het is het vierde grote sportmerk in het Nederlandse outlet centre net over de grens, naast Nike, Adidas en Puma.  

De winkel in Designer Outlet Roosendaal heeft een oppervlakte van maar liefst 310 vierkante meter, een riant pand dus waar de uitgebreide Under Armour-collectie sportkleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen te vinden is.

Under Armour, opgericht in 1996 door voormalig voetballer Kevin Plank van de Universiteit van Maryland, is de grondlegger van prestatiekleding – uitrusting die is ontworpen om atleten koel, droog en licht te houden tijdens een wedstrijd, training of workout.

Het begon met een eenvoudig plan om een superieur T-shirt te maken. Een shirt dat compressie biedt en transpiratie van je huid afvoert in plaats van het te absorberen. Een shirt dat samenwerkt met je lichaam om de temperatuur te reguleren en de prestaties te verbeteren.

De technologie achter Under Armours gevarieerde productassortiment voor mannen, vrouwen en jongeren is complex, maar het programma om er de vruchten van te plukken is eenvoudig: draag HeatGear wanneer het warm is, ColdGear wanneer het koud is en AllSeasonGear tussen de extremen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.