Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Valentijnstip: romantisch shoppen in Designer Outlet Roermond en Roosendaal

Een bezoek aan Designer Outlet Center Roermond en Designer Outlet Roosendaal is altijd een goed idee. Maar zeker met Valentijn zijn de winkelcentra – allebei net over de Nederlandse grens – de ideale bestemming voor een romantisch dagje of weekendje uit, of om je partner te verrassen.

In de Designer Outlet Centers Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Maar de ‘winkeldorpen’ hebben méér te bieden dan voordelige koopjes in mode, home, beauty en sport alleen. Ze staan garant voor ultieme gezelligheid en een divers aanbod aan eetgelegenheden in een mooi kader. En op 14 februari, Valentijnsdag, zijn er in beide centers leuke verrassingen, waaronder een verloting van gratis giftcards.

Designer Outlet Roermond, in Nederlands Limburg, ligt op wandelafstand van het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants. Een bezoek aan het designer outlet center kan aangevuld worden met een romantische stadswandeling of rondvaart bijvoorbeeld, of een overnachting in één van de vele charmante hotels en B&B’s.

Designer Outlet Roosendaal, op minder dan 45 minuten van Antwerpen, heeft eveneens vlakbij tal van ontspanningsfaciliteiten te bieden, waaronder een spa, een zwembad en horeca. Recent is het nieuwe Playdôme Roosendaal geopend, met activiteiten voor het hele gezin in gezellige Alpenstijl. Denk aan hyperbowlen (bowlen met extra spelelementen), funcurlen en lasergamen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

Parijse musea in Olympische stemming

Tussen de sportevenementen door krijgen de 14 miljoen bezoekers die tijdens de Olympische Spelen in Parijs worden verwacht de kans om hun geest te verrijken