Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Verras vader op 11 juni met deze originele geschenken

Nog naarstig op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? En mag het eens iets anders zijn dan een paar sokken, een fles wijn of een nieuwe das? Je hoeft ons niet te bedanken – hieronder enkele tips voor last minute shoppers!

Max Verstappen pop-up shop en fashion in Designer Outlet Roermond

Officiële merchandise van de tweevoudig Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen, met kortingen tot wel 75%, vind je nu in Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg. Daarnaast is er nog meer mannenmode te vinden natuurlijk, denk aan Armani, BALR, Björn Borg, Hugo Boss, Nike… Doe een giftcard cadeau (geldig in alle boetieks en restaurants) en trakteer vader op een onvergetelijke dag in dit shopping paradijs! Prijs: vanaf 5 euro.

Heerlijke espresso met de E-OH van Rombouts

Vader komt gegarandeerd met het juiste been uit bed dankzij de E-OH van Rombouts. Bereid makkelijk en snel een espresso zonder aluminium of plastic afval – het espressotoestel werkt namelijk uitsluitend met natuurlijke pods. De nieuwe E-OH is nu nóg compacter en robuuster, met wel vijf jaar garantie. Bovendien zeer energiezuinig en elk onderdeel is recycleerbaar. Prijs: 119 euro.

Bereid zomerse drankjes met SodaStream

Met een SodaStream-bruiswatertoestel maak je kraantjeswater in een 1-2-3 bruisend. Voeg een BIO-smaakje toe voor een extra fruitige toets. Makkelijk, gezond en bovendien duurzaam! Wil je onderweg of tijdens het sporten van verfrissende drankjes genieten? Dan is My Only Bottle de onmisbare metgezel. Ook verkrijgbaar met handige sportdop. Prijs: vanaf 99,99 euro.

Nieuwe bandenset bij Profile

Voor wie een nuttig cadeau zoekt, is een nieuwe bandenset een uitstekend idee. Want geef toe, dit is iets waar jij – ook vader – altijd te laat aan denkt. Regel daarom een afspraak bij Profile. Met 65 vestigingen in ons land is er altijd een Profile-servicegarage in de buurt. En je kan er terecht met élk automerk. Niet alleen voor banden, ook voor een compleet auto-onderhoud trouwens. Check!

(foto: Profile)

Dubbele airfryer SnackTastic DUO voor twéémaal zoveel plezier

Feestje in de tuin of bij het zwembad? Met de dubbele airfryer SnackTastic DUO van het Belgische FRITEL bereidt vader in een handomdraai verschillende snacks, maar net zo goed een volwaardige maaltijd. Bijvoorbeeld groenten en aardappelen in het ene korfje, en vlees of vis in het andere. De digitale display heeft acht voorgeprogrammeerde functies: voor verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, diepvriessnacks, cupcakes, steak, vis en voor pizza. Prijs: 229,99 euro.

(foto: FRITEL)

Zwart-witte hamburger bij Black & White Burger in Antwerpen

Trakteer op een heerlijke hamburger – de ‘guilty pleasure’ van élke vader. Voortaan kan je voor een tweekleurig exemplaar (met een wit en een zwart broodje) terecht bij Black & White Burger, gelegen aan de Antwerp Tower. Op het menu staan onder andere de French, de Mexico en de West Coast, met bijvoorbeeld een verse Black Angus steak of zalm. Voor de vegetariërs is er de Black Garden.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

Parijse musea in Olympische stemming

Tussen de sportevenementen door krijgen de 14 miljoen bezoekers die tijdens de Olympische Spelen in Parijs worden verwacht de kans om hun geest te verrijken