Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

VIDEO: Annadiva Swim, nieuw badmodemerk voor vrouwen met grote borsten

Een nieuw hoofdstuk voor Annadiva is aangebroken: de lancering van een eigen collectie onder private label Annadiva Swim. Met een eigen badmodemerk vergroot Annadiva de keuze in badmode voor vrouwen met een grote cupmaat.

In 2020 is Annadiva gestart met de ontwikkeling van een eigen lingerie- en badmodelijn in grote cupmaten. De lingerielijn volgt in het najaar, maar vandaag lanceert Annadiva al haar eigen badmodelijn. Badmode en lingerie in één van de basiskleuren is vaak nog wel te vinden. Ook in de grotere cupmaten. Maar iets vinden dat past bij de laatste trends, wordt lastiger. Vanuit die behoefte startte Mariëlle van Werven bijna tien jaar geleden de webshop Annadiva. Toch merkt Van Werven nog altijd dat het niet makkelijk is om trendy badkleding in grotere cupmaten aan te kunnen bieden: “Veel ondernemers zijn bang om de zogenaamde randmaten te maken of te kopen. Bang dat zij hiermee blijven zitten. Dat doen we bij Annadiva anders. Wij zijn er juist voor dames met een ‘moeilijke’ cupmaat.” Want wat er niet is, kan ook niet worden aangeboden. Daarom zag Van Werven maar één oplossing en lanceert Annadiva nu een eigen badmodemerk: Annadiva Swim.

“Veel ondernemers zijn bang om de zogenaamde randmaten te maken of te kopen.”

Door vrouwen, voor vrouwen

Het is een frisse collectie met vrolijke kleuren, mooie prints en luxe stoffen én tijdloze basics. Een collectie volgens de laatste trends, maar waarbij ook gedacht is aan de behoefte van de vrouw. De badmodecollectie bestaat uit bikini’s, badpakken en strandaccessoires. Het complete plaatje.

Mariëlle van Werven: “Het ontwikkelen van de collectie is een mooi traject geweest, met de wensen van onze klanten in het achterhoofd hebben we stap voor stap de verschillende modellen en pasvormen bepaald. Ook vernieuwende modellen zijn toegevoegd aan de collectie. Samen met alle expertises die we in huis hebben, is er een collectie neergezet waar we enorm trots op zijn. Voor de fotografie van de collectie hebben wij ervoor gekozen om zelf voor de camera te gaan staan. Mijn collega’s én ikzelf staan namelijk model voor Annadiva Swim.”

Exclusief bij Annadiva

Het merk wordt exclusief verkocht via de webshops van Annadiva in België, Nederland en Duitsland in beperkte oplage. De maatboog van Annadiva Swim loopt van cup C tot en met G en de broekjes van maat 36 tot en met 46.

Annadiva
Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop die online actief is sinds 2012. Bijna tien jaar geleden startte Mariëlle van Werven met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in België, Nederland en Duitsland. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in Nederland.

Deel dit bericht.

Ook interessant.