Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Vijf smaakvolle cadeautips van FRITEL voor Moederdag

Op 8 mei vieren we Moederdag. FRITEL, het Belgische merk van kwaliteitsvolle keukenapparaten, helpt graag om het mooiste en origineelste cadeau te vinden voor moeder. Onderstaande ideeën zijn altijd een succes!

Top Fill Waffle Maker: Brusselse wafels bakken was nooit zo makkelijk

Dit verticale wafelijzer is een echte blikvanger. Bovendien supermakkelijk: je giet het deeg met het meegeleverde maatschepje in het toestel en wacht op het geluidssignaal. Bovendien kun je naast zoete ook heerlijke hartige (ronde) wafels maken. De Top Fill Waffle Maker is veilig in gebruik en kun je gewoon op tafel plaatsen tijdens het ontbijt, vieruurtje of dessert. Zo kunnen zelfs de kinderen hun eigen wafeltjes bakken.

Citruspers: voor de dagelijkse vitaminen

Deze (geluidsarme) citruspers is onmisbaar voor de dagelijkse portie vitamines. ‘s Ochtends bij het ontbijt, als opkikkertje tussendoor of als verfrissing na het sporten. Met de kleine én grote perskegel kun je zowel limoentjes als grote stukken pompelmoes persen. De trendy inox look zorgt ervoor dat dit toestel gewoon op je aanrecht kan blijven staan.

Slow Cooker: meer smaak, meer aroma’s

Met deze Slow Cooker maakt iedereen heerlijke stoofpotjes, sauzen en soepen klaar, zelfs de allergrootste dummy. Neem alle ingrediënten, voeg ze aan de keramische pot toe, en 4 tot 8 uur later heb je het meest verrukkelijke en smaakvolle stoofpotje. En dit zonder te roeren of ernaar om te kijken. Bovendien is het gezond, want je hebt geen vetstoffen nodig. En budgetvriendelijk, want zelfs de meest taaie ingrediënten wordt supermals. Zo hoef je geen voedsel te verspillen.

High Speed Blender: van vitaminerijke smoothie tot Italiaanse pesto

Met zijn uiterst krachtige motor bereidt deze blender je gerechtjes aan een zeer hoge snelheid. Voor een smoothie, shake, soep, guacamole, dipsaus, cocktail, of zelfs groentenpuree en pesto is dit toestel jouw ultieme keukenhulp. De High Speed Blender heeft drie voorgeprogrammeerde instellingen: Smoothie, Ice Crush en Interval. En het inox design voegt meteen extra klasse toe aan het aanrecht.

Warmhoudplaat: potten en pannen op tafel, op (groot)moederswijze

Potten en pannen mogen terug op de tafel staan, net als vroeger, zodat iedereen naar hartenlust kan opscheppen. Deze draadloze warmhoudplaat houdt alle gerechten lekker warm (regelbaar van 20 tot 130° C) en ondertussen kan er met tafelgenoten heerlijk bijgepraat worden. De warmhoudplaat, met veilige handgrepen, is ook ideaal om op voorhand borden en kommen op te warmen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de