Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Volop buitenseizoen – Dit zijn dé tuinmeubeltrends volgens Intratuin

In deze periode is de tuin op zijn mooist. Alles staat in bloei, o-ve-ral groen, en net als wij genieten vogels en insecten ten volle van deze langste dagen van het jaar. Maar hoe kleed je de tuin aan om helemaal met de tijd mee te zijn? We delen graag de tuintrends volgens Intratuin.

Volgens de winkelketen is er deze zomer ruimte voor groen en biodiversiteit, veel natuurlijke en duurzame materialen, een eindeloos kleurenpalet én zorgeloos genieten in de tuin.

Ga voor duurzaam

Tuinmeubelen van hout en bamboe met accessoires in frisse contrastkleuren zijn helemaal in. Ze geven de tuin een stoere en strakke look.

Puur natuur

Ongepolijste meubelen en meubelen van gevlochten riet en hout zijn één met de natuur. Deze tuintrend heeft een vleugje nostalgie en is gericht op de totale ontspanning.

Elke dag vakantie!

De hedendaagse tuin voelt aan alsof het elke dag vakantie is. De tuin anno 2022 is – volgens Intratuin – een kleurrijke plek, waar je steeds opnieuw onbezorgd kunt ontspannen. Bij deze trend zien we tuinmeubels met bonte kleuren en accessoires, zoals parasols en buitenkleden met vrolijke prints. Voor het echte vakantiegevoel mag een barbecue natuurlijk niet ontbreken!

Deel dit bericht.

Ook interessant.