Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Steigenberger Wiltcher’s biedt sterrenmaaltijd in persoonlijke eetkamer

De restaurants kunnen voorlopig nog niet openen, maar in Brussel kan je wel tafelen alsof je in een sterrenrestaurant bent. Het hotel Steigenberger Wiltcher’s gaat de uitdaging aan om sterrenmaaltijden aan te bieden in samenwerking met een chef-kok die laureaat was van de recentste Gault & Millau-gids. Chef Kevin Lejeune en zijn team overklassen de eenvoudige roomservice en garanderen een avond ‘alsof je op restaurant bent’. Een heus sterrenbord in een klassedecor, kortom alles om uw smaakpapillen én pupillen een avond lang de kost te geven.

Chef Kevin Lejeune, jonge sterrenchef sinds 2019 en uitgeroepen tot ‘Young Chef of the Year’ door de recentste Gault & Millau Belux-gids, staat tot Pasen aan het sterrenfornuis in Steigenberger Wiltcher’s. Voor de gelegenheid is een groot deel van de vijfsterrenkamers op de eerste verdieping omgebouwd tot individuele eetzalen, zodat de bewoners van de familiekamers en -suites met hun gezin of met z’n tweeën (en dus steeds in hun bubbel) van een sterrenverblijf kunnen genieten met een ‘6 stars dinner’ (5 sterren plus één) zonder dat zij naast hun bed hoeven te tafelen, zoals dat in deze coronatijd gebruikelijk is in de meeste hotels.

Nadat de hotelgasten zich hebben geïnstalleerd in hun kamers en zich hebben kunnen ontspannen met een verrassing van de chef, worden ze uitgenodigd om naar hun sterrenkamer te gaan op de eerste verdieping. Daar worden zij verwelkomd door de maître d’hôtel van ‘La Canne en Ville’ (het restaurant van chef-kok Kevin Lejeune), die de verplaatsing maakt om de ervaring van zijn keuken naar de eetkamer te brengen. Een viergangenmenu, ingeleid met een glas Bollinger-champagne, zal vervolgens door de chef-kok en zijn team worden opgediend volgens de strengste regels inzake elegantie, comfort en verfijning die eigen zijn aan de grote huizen, maar met volledige naleving van de wettelijke maatregelen inzake Covid-19.

Kevin Lejeune

Na een jaar aan de hotelschool van Namen werkte chef-kok Kevin Lejeune (32) in de keukens van verschillende grote huizen voordat hij in 2018 samen met zijn partner Virginie de teugels in handen nam in het restaurant ‘La Canne en Ville’. Het jaar daarop werd hij bekroond met een ster en werd hij uitgeroepen tot ‘Young Chef of the Year’ in de Gault & Millau-gids 2021.

Steigenberger Wiltcher’s

In het hart van Brussel, aan de exclusieve Louizalaan, ligt het luxueuze hotel Steigenberger Wiltcher’s. Het hotel telt 267 kamers en suites en staat voor een stijlvolle inrichting en comfort van hoge klasse.

Deel dit bericht.

Ook interessant.