Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Zelf Lipton Ice Tea bereiden? Makkelijk, met deze nieuwe SodaStream-smaken

SodaStream en Lipton Ice Tea – de nummer één in ijsthee – slaan de handen in elkaar. Bij de start van de zomer breidt SodaStream zijn assortiment uit met twee nieuwe verfrissende smaken: Lipton Ice Tea Peach (perzik) en Lipton Ice Tea Green (groene thee). Met een bruiswatertoestel van SodaStream maak je dus op elk moment van de dag eenvoudig Lipton Ice Tea.

Lipton Ice Tea is een van de meest populaire frisdranken in België. Dankzij de SodaStream-smaken kan je jouw favoriete frisdrank thuis bereiden, terwijl je plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaart. Maak kraantjeswater bruisend met een SodaStream-toestel, voeg de nieuwe smaken toe en geniet van een heerlijke bruisende ijsthee met perziksmaak of met groene thee-extract. Een leuke manier om deze zomer voldoende gehydrateerd te blijven!

Eén SodaStream, eindeloos veel mogelijkheden

De nieuwe Lipton Ice Tea Peach en Lipton Ice Tea Green passen in het rijtje frisdranksmaken van SodaStream, waaronder Pepsi, 7UP, Mirinda en SodaStreamBIO.

De Lipton-smaken bevatten weinig calorieën en zijn verkrijgbaar in gerecycleerde plastic flessen van 440 ml (rPET), goed voor wel 9 liter Lipton Ice Tea.

Deel dit bericht.

Ook interessant.