Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

“Zijn we d’r bijna?” Twistiti helpt kinderen om de tijd te lezen – nu ook via Bol.com

Het begrijpen van het verstrijken van de tijd is voor kinderen vaak een moeilijk proces. De (Belgische!) horloges van Twistiti helpen kinderen – en hun ouders – bij dit uitdagende leerproces. Een tip voor de Sint?

Wanneer gaan we eten? Wanneer komt papa thuis? Wanneer mag ik opstaan? Twistiti beantwoordt al deze vragen met een glimlach door middel van een educatieve methode op maat van kinderen tussen 3 en 9 jaar. De kindvriendelijke horloges van Twistiti vervangen getallen door dieren en combineren ze met kleuren om het abstracte concept van tijd leuk en gemakkelijk te leren. Het helpt kinderen ook om gerustgesteld, zelfstandig en geduldig te worden. Bijvoorbeeld: ‘We komen aan wanneer de grote pijl op de kat staat’ kan heel wat lastige ‘Zijn we d’r bijna?’-vragen vermijden.

Groei

Na de oprichting, de internationale expansie en de verkoop van zijn IT-consultancybedrijf (Adessa group) in 2020, heeft Gaëtan Masson, de nieuwe CEO van Twistiti, de tijd genomen om na te denken over een volgende carrièrestap: “Ik ben begonnen met doe-het-zelf- en tuinklusjes om het plezier van handenarbeid te ervaren na een twintigtal jaar in de digitale wereld te hebben vertoefd. Eerder dit jaar hoorde ik over Twistiti, dat toen op zoek was naar een koper.”

“Als vader van een groot gezin werd ik aangetrokken door de creatieve en zinvolle methode van de medeoprichters. Kinderen helpen zich te ontwikkelen vervulde mijn verlangen om een nuttige bijdrage te leveren en tegelijkertijd plezier te beleven aan mijn werk. Ik ben nu medeaandeelhouder naast Mountain View en BeAngels, en klaar om het merk écht te lanceren met een ambitieus businessplan en voldoende technische en IT-middelen”, zegt Gaëtan Masson.

Sinds kort zijn de Twistiti-horloges ook te koop op Bol.com. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar via de webshop van Twistiti, op Amazon en in 250 concept stores en speelgoedwinkels in België, Frankrijk en Spanje.

Een kleurrijke wereld populair bij ouders en leerkrachten

Het merk werkt samen met kids-professionals (leerkrachten, kinderartsen, spel- en speelgoedspecialisten) en ouders om de horloges te ontwikkelen. Een fysiek object om naar te verwijzen maakt het begrip tijd concreet voor kinderen. Twistiti biedt ook klokken voor op school en thuis.

“Inzicht in de ontwikkeling van het leerproces naargelang van de leeftijd van het kind is essentieel om een geschikt horloge te kunnen aanbieden, maar ook spelletjes en knutselwerkjes zijn een belangrijke aanvulling”, legt Caroline Devillez-Masson uit, voorheen accountant, die nu samen met haar partner aan het Twistiti-avontuur werkt. “Het is een aanpak die we de komende maanden verder gaan ontwikkelen om ouders goed te ondersteunen bij het leren over de tijd.”

De unieke eigenschappen van Twistiti

Twistiti biedt drie horlogemodellen (‘Dieren +3 jaar’, ‘Getallen +6 jaar’, en ‘Getallen +9 jaar’) en veel kleurrijke bandjes die gemakkelijk te verwisselen zijn.

  • Waterbestendig tot 50 m diepte: kinderen kunnen er zelfs in het zwembad van genieten!
  • Fotoluminescente dieren: ze lichten ’s nachts op!
  • Nauwkeurig, betrouwbaar Japans kwartsuurwerk
  • Gezeefdrukte gekleurde wijzerplaat; fijner en kleurrijker dan print
  • Roestvrijstalen behuizing met glazen venster, klaar voor elk feestje!
  • 2 jaar garantie

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de