Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Zomer in Designer Outlets Roermond, Roosendaal en Roubaix

Naast het mooie weer houden wij ook zo van de zomer omwille van de solden! Designer Outlet Centers in Roermond, Roosendaal en Roubaix, gelegen net over de Nederlandse en Franse grens, kondigen de Summer Sales aan. Naast extra kortingen bovenop de outletprijs, trakteren de outlet centers deze zomer ook op extra lange openingstijden. De perfecte gelegenheid om je zomeroutfit of reiskoffer samen te stellen tegen zéér aantrekkelijke prijzen. De outlets zijn 7 dagen per week geopend, ook op zon- en feestdagen zoals 21 juli en 15 augustus.

Designer Outlet Roermond: luxe met korting

Designer Outlet Roermond in Nederlands Limburg biedt meer dan 200 designermerken waaronder Armani, BOSS, Burberry, Gucci, Nike, Prada, Tommy Hilfiger en Versace. Het hele jaar door kun je hier shoppen met kortingen tot 70% op de retailprijs.

Tijdens de zomersolden, die tot en met zondag 28 juli duren, krijg je tot wel 50% extra korting bovenop de outletprijs. Vanaf maandag 8 juli tot en met dinsdag 20 augustus zijn de openingstijden verlengd tot 21 uur. Tijdens Late Night Shopping, op vrijdag 30, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september is het center zelfs open tot 22 uur.

Designer Outlet Roermond ligt op een uurtje rijden van Hasselt en beschikt over tal van bars en restaurants (Wagama, Starbucks, Kamps…), een ruime parkeerplaats met elektrische laadpalen (alsook een ‘Premium Parking’ service met parkeergelegenheid vlakbij de ingang), en een overdekte kinderspeeltuin. Het center is via een wandeltunnel verbonden met het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoek aan de pittoreske binnenstad.

Adres: Stadsweide 2, Roermond (Nederland)

Designer Outlet Roosendaal: Late Night Shopping op 24 augustus

Designer Outlet Roosendaal, net over de grens boven Antwerpen, biedt meer dan 100 designermerken waaronder BOSS, Guess, Karl Lagerfeld, Lacoste, Michael Kors, Nike, Levi’s en Tommy Hilfiger. Het hele jaar door kun je hier shoppen met kortingen tot 70% op de retailprijs.

De zomersolden, met tot 50% korting bovenop de outletprijs, lopen tot en met zondag 28 juli. Tijdens Late Night Shopping op zaterdag 24 augustus is het center extra lang open tot 22 uur.

Designer Outlet Roosendaal ligt op 45 minuten rijden van Antwerpen en biedt een ruime parkeerplaats met elektrische laadpalen, een overdekte kinderspeeltuin en diverse bars en restaurants (Frites Atelier, Illy’s Casa del Caffè, La Place…). Er zijn heel wat ontspanningsfaciliteiten op wandelafstand zoals een zwembad, een escape room, en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin. Recent opende het Otium Wellness Hotel voor een overnachting en/of wellnessbezoek vlakbij.

Adres: Rosada 70, Roosendaal (Nederland)

Designer Outlet Roubaix: Happy Hours met extra korting tijdens de solden

Designer Outlet Roubaix, net over de grens in noord-Frankrijk, biedt meer dan 80 designermerken waaronder Claudie Pierlot, IKKS, Lacoste, Levi’s, Sandro en Zadig & Voltaire.

De zomersolden lopen van woensdag 26 juni tot en met dinsdag 23 juli. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen. Tijdens de Happy Hours ontvang je 10% extra korting in de deelnemende winkels (de lijst met winkels is te vinden op de website). De Happy Hours vinden plaats op woensdag 26 en zaterdag 29 juni van 9 tot 11 uur en zondag 30 juni van 10 tot 12 uur. Daarnaast zijn er verlengde openingstijden op diverse dagen: op woensdag 26 en 29 juni tot 20 uur, op zondag 30 juni, 7, 14 en 21 juli tot 19 uur, en op zaterdag 6, 13 en 20 juni tot 20 uur. De jaarlijkse Braderie vindt plaats van woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september, waar je de beste koopjes kunt vinden bij de stands van je favoriete winkels. Het noord-Franse outlet center is ook open op 14 juli, de Franse nationale feestdag.

Designer Outlet Roubaix ligt in het centrum van de stad, op 30 minuten rijden van Kortrijk en is makkelijk bereikbaar met de metro vanuit Lille. Het center biedt een ruime parkeerplaats en heeft tal van foodtrucks en bars.

Adres: 44 mail de Lannoy, Roubaix (Frankrijk)

(foto’s: McArthurGlen)

Deel dit bericht.

Ook interessant.