Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Begin het schooljaar gezond én duurzaam met SodaStream

Het nieuwe schooljaar is het moment bij uitstek voor nieuwe goede gewoontes. De tijd van suikerrijke frisdranken in wegwerpverpakkingen ligt ver achter ons. Wie het schooljaar (of werkjaar) 2022-2023 écht goed wil starten, drinkt huisbereide dranken uit een herbruikbare fles, zoals My Only Bottle bijvoorbeeld. Persoonlijk op smaak gebracht met een bruiswatertoestel – jij bepaalt zelf de hoeveelheid bubbels – en/of met SodaStreamBÍO-smaken.

Met deze must-haves van SodaStream ben je klaar voor de eerste schooldag en maak je er een geslaagd, gezond én duurzaam schooljaar van.

My Only Bottle

Een superlicht en vaatwasbestendig herbruikbaar drinkflesje dat je dankzij de handige draagkoord overal mee naartoe kunt nemen. My Only Bottle past op een SodaStream-toestel; zo heb je altijd bruisend water bij de hand én spaar je een heleboel wegwerpflessen uit! Het halveliterflesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Bruiswatertoestel ART, DUO of Terra

Met een SodaStream-bruiswatertoestel in huis (of op kantoor) bereid je in een handomdraai bruisende dranken met kraantjeswater. Zo drink je vanzelf méér water. Ga voor een stijlvol ART-toestel als je een hendel verkiest boven een drukknop, of een DUO-toestel als je zowel de plastic SodaStream-fles als de glazen fles gebruikt.

(foto’s: SodaStream)
SodaStreamBÍO 

De SodaStreamBÍO-smaken (Zwart Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) zijn 100% plantaardig en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. Gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel, vervolgens het BÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar!

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de