Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Binnenkort ook Gong cha-bubbelthee in Brugge

Na Antwerpen eerder dit jaar, opent dé wereldleider in bubbelthee binnenkort een tweede vestiging in Vlaanderen. De nieuwste Gong cha shop wordt op zaterdag 8 juli geopend in de Steenstraat 14 in Brugge, vlakbij de Grote Markt.

Sinds enkele jaren is bubbelthee bij ons niet meer weg te denken. Het van oorsprong Taiwanese drankje heeft dan ook alles om te bekoren: kleurrijk en met de typische kleine bubbels.

Dankzij de talrijke keuzemogelijkheden zijn meer dan honderd combinaties beschikbaar. Zo zijn er verschillende soorten dranken: originele thee en melkthee, zowel warm als met ijs, fruitthee, smoothies en koffie, waaraan je een topping kan toevoegen zoals de kleurrijke tapioca-parels (bubbels) of melkmousse van kokosmelk bijvoorbeeld. Daarna bepaal je zelf de hoeveelheid suiker en/of ijs voor jouw persoonlijke thee.

Ter gelegenheid van de opening in Brugge op zaterdag 8 juli om 13 uur zullen de eerste honderd nieuwsgierigen een gratis bubbelthee aangeboden krijgen. Tevens zullen er feestelijke Leeuwendansen worden opgevoerd.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

48 uur in Lissabon – Onze beste tips

Eén van de beste plekken om bezienswaardigheden, geluiden en smaken op te snuiven is Lissabon. We sommen graag alle ingrediënten op voor een onvergetelijke reis