Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Dit zijn de 5 meest gelezen artikels van 2023

Geen jaareinde zonder lijstjes! Niet alleen cadeaulijstjes, of lijstjes met goede voornemens, maar ook ‘best of’-lijstjes. De trends, de hits, de films… van het jaar, maar ook de meest gelezen ‘Power-artikels’ van 2023:

#5 Samen tafelen tijdens de feesten? 3 nieuwe funcooking apparaten van FRITEL (november)

Net in de top vijf: vlak voor de feestdagen lanceerde FRITEL drie nieuwe foodsharing apparaten. Voor wie liever tijd doorbrengt met de gasten aan tafel dan in de keuken. Samen gezellig wokken, gourmetten of zelfs pannenkoeken bakken doe je met de nieuwe Gourmet Wok Pancake Maker GWP-2560. Ook de Raclette Stone Grill RSG-3280 is superveelzijdig: grillen, teppanyaki, steengrill en raclette in één. Liefhebbers van de steengrill worden op hun wenken bediend met de hoogkwalitatieve Steengrill SG-5190.

#4 Elke maand je mooiste foto’s in zakboekje thuisgestuurd met klikkie (augustus)

Wat een topcadeau! Want eerlijk, duizenden leuke foto’s op je gsm, maar wat doe je ermee? Dankzij klikkie krijg je jouw mooiste foto’s elke maand afgedrukt en gebundeld in een pocket book, een prachtig afgewerkt fotoboek in handig zakformaat. Elke maand stuurt klikkie je een reminder om jouw leukste foto’s te uploaden. Je kan het persoonlijke fotoboekje ook als cadeau schenken aan familie of vrienden. Denk bijvoorbeeld aan een album voor de grootouders, of voor die ene vriendin met wie je een leuke uitstap hebt beleefd.

(foto: klikkie)

#3 Bekijk in primeur de nieuwste commercial van SodaStream (augustus)

SodaStream krijgt een podiumplaats, met de nieuwe ‘Push for better’-campagne die in augustus gelanceerd werd. “’Push for Better’ betekent dat consumenten niet alleen betere keuzes maken voor zichzelf, maar ook voor onze planeet“, aldus SodaStream. Je kan de commercial hieronder nog eens bekijken – weliswaar niet echt meer in primeur. De commercial is trouwens dit eindejaar volop te zien op tv.

#2 Rombouts lanceert premium thee-assortiment Majes-T (april)

Zilver is voor Rombouts, het koffiemerk van bij ons. Dit vooorjaar brachten zij een nieuw assortiment Majes-T op de markt, theeën van topkwaliteit met unieke smaken. Het nieuwe assortiment omvat premium en volledig biologische theeën en infusies, verwerkt zonder pesticiden of chemische meststoffen. Acht variëteiten zijn Fairtrade gecertificeerd.

(foto: Koffie Rombouts)

#1 Nieuwe topmerken in Designer Outlet Roermond en Roosendaal (augustus)

Tromgeroffel… Het meest gelezen PowerBlog-artikel afgelopen jaar gaat over Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal, allebei net over de grens. Deze zomer verwelkomden beide centres tal van nieuwe boetieks, waaronder Maison Valentino in Designer Outlet Roermond en MyJewellery in Designer Outlet Roosendaal. Uiteraard shop je ook in de nieuwe winkels met tot wel 70% korting op de retailprijs, het hele jaar rond!

Deel dit bericht.

Ook interessant.