Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Ecologische koffiefilter van Rombouts verkozen tot ‘Beste Product van het Jaar’

Alwéér goed nieuws voor Koffie Rombouts. Recent bracht het Belgische koffiemerk nog nieuwe fairtrade Virunga-koffie op de markt, én hun 100% composteerbare koffiefilter werd vorige week uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar’.

De moderne voorgedoseerde koffiefilter van Rombouts mag zich een jaar lang ‘Beste Product’ noemen. De biologisch afbreekbare koffiefilter bestaat uit natuurlijke vezel en is een milieuvriendelijke variant van de iconische Rombouts-koffiefilter waarmee het Belgische koffiebedrijf wereldwijde faam verworven heeft. Het karton voor de verpakking is afkomstig uit ecologisch beheerde bossen, en de folie is volledig recycleerbaar.

“Al sinds 1896 zetten we ons in voor de toekomst van de komende generaties.”

Xavier Rombouts, afgevaardigd bestuurd en achterkleinzoon van stichter Frans Rombouts: “Al sinds 1896 zet Rombouts zich als familiebedrijf in voor de toekomst van de komende generaties. Met onze eigen ontworpen composteerbare filters, gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen, dragen we ons steentje bij aan meer duurzaamheid in de koffiemarkt.”

De voorgedoseerde koffiefilter van de nieuwe generatie is beschikbaar in verschillende varianten: Goudmerk, Dessert, Deca en Virunga. Gewoon vullen met heet water en klaar! Zo kan je overal genieten van een vers, perfect voorgedoseerd kopje Rombouts-koffie. Prijs: vanaf 3,39 euro (verpakt per tien stuks).

In de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar België’ kunnen consumenten producten beoordelen. De winnaars worden bekroond omdat ze de hoogste score hebben behaald op de volgens de consument belangrijkste aspecten van een product. In 2014 is de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar België’ voor de eerste keer georganiseerd.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

3 Valentijnscocktails om mee te scoren

Een partner die zelf een originele cocktail/mocktail voor jou – met liefde – bereidt. Wat verlang je nog meer op Valentijn?! Verras je (toekomstige) geliefde