Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Moederdagcadeautip: design koffietassen van Rombouts ‘by Charline Lancel’

Nog geen cadeau voor moeder gevonden? De porseleinen koffietassen van Rombouts met exclusief ontwerp van Charline Lancel zijn de perfecte verrassing. Leuk om te geven, én om te krijgen.

De Belgische kunstenares Charline Lancel ontwierp het design van de porseleinen ‘Cosmos’-serie van Koffie Rombouts. Dat kon je eerder al lezen op PowerBlog. De gelimiteerde editie in vier verschillende kleuren (goud, paars, zilver en smaragd) is nu verkrijgbaar als Moederdaggeschenk in de Rombouts-webshop.

Charline Lancel liet zich inspireren door de natuurlijke elementen die ons omringen: de zonnestralen, de nerven van de bladeren, de vleugels van de vlinders…

“Als Belgisch familiebedrijf vinden we het belangrijk om lokale kunst te ondersteunen en te promoten”, benadrukt Xavier Rombouts, gedelegeerd bestuurder.

Lancel: “Ik ben verheugd om samen te werken met een Belgisch koffiemerk dat zich zó inzet voor eerlijke handel en zijn producenten respecteert. Het is de koffie die ik elke dag drink.”

De giftbox met twee porseleinen koffietassen ‘Cosmos by Charline Lancel’ is in beperkte oplage online te koop voor 29 euro per set, nu tijdelijk met 20% Moederdagkorting.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de