Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Nieuwe Pizza Grill & Raclette en andere feesttips van FRITEL

Goed nieuws voor wie tijdens de feestdagen niet eindeloos in de keuken wil staan, maar liever meer tijd wil doorbrengen met familie en vrienden aan tafel. Het Belgische FRITEL lanceert de PR 3195 Pizza Grill & Raclette. De ideale feestformule om budgetvriendelijk en zorgeloos te kunnen genieten. Met de grill-raclette-pizza-combinatie kunnen jong en oud samen gezellig kokerellen. Van mini-pizzaatjes en gegrilde groentjes tot gebakken vis of vlees op de teppanyaki plaat. FRITEL heeft nog méér handige keukentoestellen voor geslaagde eindejaarsfeesten. Leuk om te hébben, maar ook om te géven!

Pizza Grill & Raclette: voor ieder wat wils!

Deze nieuwigheid van FRITEL is ongetwijfeld dé blikvanger op je feesttafel en gegarandeerd de lieveling van al je gasten. Want niets is gezelliger dan een avondje samen creatief kokerellen. Met de Pizza Grill & Raclette maak je zelf mini-pizzaatjes terwijl je tegelijkertijd sappige vleesgerechtjes met groenten grillt. Hou je van vis en schaaldieren? Draai dan de bakplaat gewoon om en bak je favoriete ingrediënten op de teppanyaki plaat. De Pizza Grill & Raclette is geschikt voor acht personen, heeft twee verwarmingselementen en is makkelijk afwasbaar. Twee pizzahouders, een pizzasnijder, acht houten spateltjes en acht raclettepannetjes zijn inbegrepen.

Nog meer tips voor een smaakvol eindejaar

De nieuwe Pizza Grill & Raclette past helemaal in de moderne trend van ‘food sharing’. Niet alleen fun maar ook budgetvriendelijk. Een feestgerecht hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Hieronder enkele tips voor een supergezellig én betaalbaar diner bij je thuis.

Tip 1: Food sharing
Naast de Pizza Grill & Raclette is natuurlijk ook de SG 4195 Steengrill Raclette van FRITEL een uitstekende oplossing om niet de hele avond in de keuken te staan. Een Japanse fondue met de FG 2970  Culinary Fondue & Grill is dan weer een origineel en gezond alternatief. De Japanse of Oosterse fondue – ook wel ‘hotpot’ genoemd – is smaakvol omwille van de niet-alledaagse ingrediënten, én gezond omdat je geen olie gebruikt.
Voor een ‘sharing apero’ is een SnackTastic de beste assistent. Het toestel geeft een signaal wanneer je toastjes of pizzarolletjes klaar zijn, én schakelt zich automatisch uit. Zo kan je als gastheer of -vrouw al je aandacht zorgeloos besteden aan het gezelschap.

Tip 2: Slow cooking
In de Slow Cooker kan je de heerlijkste stoofpotjes maken van groenten en taaiere (of goedkopere) stukken vlees. Zelfs het taaiste vlees wordt immers lekker mals in de Slow Cooker. En alles is klaar wanneer jouw gasten arriveren! Je moet alleen nog de kroketten bakken. De Slow Cooker verbruikt tot 50% minder energie dan een traditionele oven of inductiekookplaat.

Tip 3: Homemade dessert
Geniet van een zelfgemaakte ijscrème of sorbet met de IM 1252 Ice Cream Maker. Of bak samen pannenkoeken in de raclette pannetjes van de Pizza Grill & Raclette. Als je je gasten helemaal wil verrassen, zet dan de WA 2224 Top Fill Waffle Maker op tafel. Je maakt het vloeibare deeg op voorhand klaar en bakt samen de wafeltjes aan tafel. Heerlijk met een bolletje ijs erbij!

Deel dit bericht.

Ook interessant.