Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Dit zijn de 5 meest gelezen artikels van 2022

Eindejaar is de periode van de lijstjes. Niet alleen traditionele cadeaulijstjes, maar ook ‘best of’-lijstjes. De belangrijkste trends, de grootste muziekhits, de populairste films, of de meest gelezen ‘Power-artikels’:

#5 Espresso zónder aluminium en plastic pods met vernieuwde Rombouts E-OH (december)

Nog net in de top vijf: vlak voor de feestdagen lanceerde het Belgische koffiemerk Rombouts een vernieuwde versie van zijn E-OH, een automatische espressomachine met 100% natuurlijke pods. Het nieuwe model is nóg robuuster en slanker (nog geen 12 cm breed!) dan zijn voorganger, met wel vijf jaar garantie. Beschikbaar in witte, zwarte en zilvergrijze uitvoering.

(foto: Koffie Rombouts)

#4 Zo wordt een weekendje Designer Outlet Roermond helemáál een topervaring (juni)

In de lente brachten we een bezoek aan het zuid-Nederlandse stadje Roermond, met shopping in Designer Outlet Roermond als kers op de taart. De 180 outletboetieks van premium modemerken, met het hele jaar tot wel 70% korting op retailprijzen, zijn op zich meer dan de moeite waard. Maar in combinatie met een citytripje en verblijf in Roermond – zo charmant, zo verrassend, zo dichtbij – is het een absolute aanrader voor een ‘shortbreak’!

#3 ‘Piet by BergHOFF’, de nieuwe collectie van Vlaanderens populairste tv-kok’ (oktober)

Piet Huysentruyt is terug van (eigenlijk nooit) weg geweest. Samen met het nieuwe seizoen van SOS Piet bij VTM bracht het Belgische kooklabel BergHOFF een speciale Piet Huysentruyt-lijn uit: ‘Piet by BergHOFF’. Met als uitblinker de schitterende multifunctionele kookpot. Je kan ermee bakken, braden, stoven en stomen.

#2 Nieuwste SodaStream-bruiswatertoestellen ART en DUO zijn ‘Gekozen Producten van het Jaar’ (februari)

Ze werden pas eind vorig jaar gelanceerd, maar in februari werden de bruiswatertoestellen ART én DUO van SodaStream al uitgeroepen tot ‘Gekozen Product van het Jaar 2022’. ART is het SodaStream-toestel met hendel, in ware retrostijl, voor wie naast duurzaamheid ook design belangrijk vindt. DUO is het allereerste SodaStream-bruiswatertoestel voor zowel glazen als herbruikbare plastic flessen.

#1 Nieuwe ijsmachine FRITEL: voeg ingrediënten toe terwijl het ijs draait (maart)

Het meest gelezen PowerBlog-artikel afgelopen jaar gaat opnieuw, hoe kan het ook anders, over eten. De nieuwe Ice Cream Maker van het Belgische merk FRITEL wist de meeste lezers te boeien. En terecht, want het is een innovatief toestel met een elegant design. Wat de ijsmachine zo bijzonder maakt, is dat extra ingrediënten zelfs tijdens het bereidingsproces makkelijk toegevoegd kunnen worden. Zo breng je het ijs perfect op smaak.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

48 uur in Lissabon – Onze beste tips

Eén van de beste plekken om bezienswaardigheden, geluiden en smaken op te snuiven is Lissabon. We sommen graag alle ingrediënten op voor een onvergetelijke reis