Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Inspirerende cadeau-ideeën voor moeder

Moederdag staat voor de deur! Eerder gaf PowerBlog al enkele cadeautips, waaronder verschillende keukenapparaten van FRITEL en de porseleinen kopjes ‘by Charline Lancel’ van Koffie Rombouts. In onderstaand lijstje zetten we deze en nog meer suggesties op een rij.

Gift Card voor Designer Outlet Centers Roermond en Roosendaal

In de Designer Outlet Centers Roermond en Roosendaal, allebei net over de Nederlandse grens, shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Je vindt er beslist het perfecte geschenk voor mama. Of doe een Gift Card cadeau (geldig in alle boetieks), om samen gezellig te gaan shoppen!

Exclusieve duoset porseleinen koffietassen ‘Cosmos by Charline Lancel’

De Belgische kunstenares Charline Lancel ontwierp een uniek design – ‘Cosmos’ – voor een serie porseleinen kopjes van het Belgische koffiemerk Rombouts. Lancel liet zich inspireren door de natuurlijke elementen die ons omringen. De gelimiteerde editie in vier verschillende kleuren (paars, smaragd, zilver en goud) is verkrijgbaar als Moederdaggeschenk in de webshop. Prijs: 23,20 euro per duoset.

Design bruiswatertoestel ART

ART is het eerste bruiswatertoestel van SodaStream met een hendel. De tijdloze look past in élke keuken. Met SodaStream ART creëer je niet alleen heerlijke bruisende drankjes, maar bespaar je ook een heleboel wegwerpplastic! Het perfecte cadeau voor wie design én duurzaamheid waardeert. Bovendien is het ‘Gekozen Product van het Jaar 2022’. Prijs: 129,99 euro (incl. Quick Connect Cilinder en herbruikbare fles).

Verticaal wafelijzer Top Fill Waffle Maker voor de perfecte Brusselse wafel

De Top Fill Waffle Maker van het Belgische merk FRITEL is superhandig: giet het deeg met het meegeleverde maatschepje in het toestel, en wacht op het geluidssignaal. Bovendien kun je naast zoete, ook heerlijke hartige (ronde) wafels maken. De Top Fill Waffle Maker is veilig in gebruik en kan gewoon mee op de tafel tijdens het ontbijt, vieruurtje of dessert. Zo kunnen zelfs de kinderen hun eigen wafeltjes bakken! Prijs: 99,99 euro.

Vernieuwde reeks LEO-kookpotten en -pannen in trendy kleur

De kleurrijke LEO-reeks aluminium pannen en potten van het Belgische kookmerk BergHOFF, met hoogwaardige antiaanbaklaag, warmt snel op en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Bovendien passen de potten en pannen op elk type kookplaat, inclusief inductie. Dankzij de samenpassende kleuren kun je de verschillende maten en kleuren combineren.

Deel dit bericht.

Ook interessant.