Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

My Only Bottle van SodaStream, de must-have voor elke sportieveling

Wandelen was nog nooit zo populair. En ook in huis werd er nooit eerder zoveel gesport. Een goede uitrusting en de juiste attributen zijn dan ook belangrijk. Zoals de My Only Bottle van SodaStream bijvoorbeeld. Dat is de eerste herbruikbare fles voor on-the-go waarmee je bruiswater kan maken. De handige My Only Bottle is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Voldoende water drinken tijdens het wandelen en (indoor) sporten is belangrijk. Elke keer een wegwerpflesje gebruiken is een no-go anno 2021. Daarom heeft SodaStream een herbruikbare fles met een handige draagkoord. Zo kan je de fles overal mee naartoe nemen. My Only Bottle past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. De halveliterfles voor onderweg heeft een fashionable design en een mooie metalen dop, en is beschikbaar in drie trendy kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De sportversie – in Bright Turquoise – is door de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens je wandeling of sportsessie. Dankzij één herbruikbare My Only Bottle kunnen duizenden plastic wegwerpflessen bespaard worden.

De SodaStream My Only Bottle heeft een verkoopprijs van 9,99 euro.

SodaStream
SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. Producten zijn verkrijgbaar in meer dan 80.000 winkels in 46 landen. 

Deel dit bericht.

Ook interessant.