Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Back to school: dit zijn dé must-haves voor het nieuwe schooljaar

Of we het nu willen of niet, het nieuwe schooljaar staat voor de deur! In dit lijstje vind je enkele ‘essentials’ om het nieuwe jaar – op school of op het werk – goed voorbereid te beginnen. Leuk om te hebben, maar ook om te geven!

Nieuwe outfit bij Designer Outlets Roermond en Roosendaal

Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk ook een nieuwe look. In Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal, allebei net over de Nederlandse grens, shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Je vindt er niet alleen fashion, maar ook een ruim aanbod voor home, sport, health, kids…

(foto: McArthurGlen)

Ecologische voorgedoseerde Rombouts-koffiefilter voor op school of kantoor

De iconische Rombouts-koffiefilter van de nieuwe generatie – beschikbaar in verschillende varianten (Dessert, Goudmerk, Italian Style, Bio & Fairtrade en Deca) – is 100% biologisch afbreekbaar. De moderne wegwerpfilter van het Belgische koffiemerk is gemaakt van uitsluitend natuurlijke en composteerbare materialen. Gewoon vullen met heet water en klaar! Zo kan je ook op school of kantoor genieten van een vers, perfect voorgedoseerd kopje Rombouts-koffie.

(foto: Koffie Rombouts)

Je eigen frisdrank bij de hand met My Only Bottle van SodaStream

My Only Bottle is een superlicht en vaatwasbestendig herbruikbaar drinkflesje dat je dankzij de handige draagkoord overal mee naartoe kunt nemen. Het past op een SodaStream-toestel; zo heb je op school of kantoor altijd bruisend water bij de hand én spaar je een heleboel wegwerpflesjes uit! Het halveliterflesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop. Met de nieuwe SodaStreamBIO-smaken bereid je makkelijk je eigen biologische frisdranken.

(foto: SodaStream)

FRITEL, voor een snel ontbijt of een gezond tussendoortje

Het Belgische merk van keukentoestellen heeft alles in huis om snelle, gezonde en lekkere maaltijden of tussendoortjes te bereiden, zowel voor studenten en starters als voor gezinnen. Denk aan blenders, citruspersen, koffiezetapparaten, friteuses, grillplaten, mixers, soup makers, wafelijzers enzovoort, voor ieders budget en smaak! Stuk voor stuk gaat het om innovatieve electrotoestellen waarbij design, multifunctionaliteit, gebruiks- en onderhoudsgemak, én veiligheid voorop staan.

(foto: FRITEL)

Weg met wegwerpverpakkingen dankzij BergHOFF

De tijd van lunchpakketten in wegwerpverpakkingen ligt ver achter ons. Wie dit schooljaar goed wil beginnen, kiest voor duurzame, herbruikbare alternatieven van het Belgische merk BergHOFF. Denk bijvoorbeeld aan de lunchset voor kinderen, hervulbare drinkflessen en -bekers, of de veelzijdige kommenset om voedsel te serveren, te bewaren of om mee te nemen in verschillende porties. Het ‘to-go’ assortiment van BergHOFF is gemaakt van hoogwaardige materialen en is 100% recycleerbaar.

(foto: BergHOFF)

Deel dit bericht.

Ook interessant.