Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Ho! Ho! Ho! 8 ‘powercadeaus’ voor een geslaagd eindejaar

Geen eindejaar zonder geschenken! Heb je het perfecte cadeautje nog niet gevonden? PowerBlog zet de leukste ideeën op een rijtje, voor ieder wat wils!

Shopping voucher Designer Outlet Roermond & Roosendaal

Altijd een goed idee: een shopping voucher van Designer Outlet Roermond of Roosendaal om lekker zélf je cadeau uit te kiezen. Vergeet Londen of Parijs! In de outlet centres net over de Nederlandse grens vind je de coolste premium fashion, en geniet je het hele jaar van tot wel 70% korting. Naast mode is er een ruim aanbod huishoudelijke artikelen, kinderkleding, accessoires en food.

Magritte-koffietoestel E-OH van Rombouts

Makkelijk en snel espresso bereiden zonder plastic of aluminium pods? Dat kan met de E-OH van Rombouts. Het koffietoestel van het Belgische koffiemerk is nu ook – in limited edition! – beschikbaar in Magritte-uitvoering, met originele ontwerpen van de surrealistische schilder, inclusief drie porseleinen Magritte-kopjes. Zo geniet je van een meesterwerk met elke koffie!

(foto: Koffie Rombouts)

SodaStream ART in Mandarin Red, Misty Blue of Marble

‘Homemade’ blijft een van de trends op culinair gebied. Met de ART van SodaStream maak je met de opvallende retrohendel zelf bruisende drankjes. SodaStream lanceerde naast een zwarte en witte uitvoering nieuwe kleurvarianten: hip Mandarin Red, fris Misty Blue en elegant Marble. Het perfecte cadeau voor wie design én duurzaamheid weet te waarderen!

Nieuwe bandenset bij Profile

Misschien niet het meest ‘Xmassy’ maar wel een heel nuttig cadeau: een nieuwe set banden! Want geef toe, dit is iets waar je altijd te laat aan denkt. Regel daarom voor je geliefde of vriend(in) een afspraak bij Profile. Met 65 vestigingen in ons land is er altijd een Profile-servicegarage in de buurt. En je kan er terecht met élk automerk. Niet alleen voor banden, ook voor een compleet auto-onderhoud. Check!

(foto: Profile)

Fun cooking apparaten van FRITEL

Het Belgische FRITEL presenteert dit eindejaar maar liefst drie nieuwe suuupergezellige foodsharing apparaten! Samen wokken, gourmetten of zelfs pannenkoeken bakken doe je met de nieuwe Gourmet Wok Pancake Maker GWP-2560. Ook de Raclette Stone Grill RSG-3280 is multifunctioneel: grillen, teppanyaki, steengrill en raclette in één. En liefhebbers van de steengrill worden op hun wenken bediend met de hoogkwalitatieve Steengrill SG-5190.

Twistiti-horloges: plezierig én leerrijk

Het begrijpen van het verstrijken van de tijd is voor kinderen vaak een moeilijk proces. De horloges van Twistiti helpen kinderen – en hun ouders – om de tijd te leren. Het Belgische (!) horlogemerk biedt drie modellen (‘Dieren +3 jaar’, ‘Getallen +6 jaar’, en ‘Getallen +9 jaar’) en veel kleurrijke bandjes die gemakkelijk te verwisselen zijn.

De mooiste foto’s in zakboekje thuisgestuurd met klikkie

Duizenden leuke foto’s op je gsm, maar je doet er eigenlijk niks mee… Herkenbaar? Dankzij klikkie krijg je jouw leukste foto’s elke maand afgedrukt en gebundeld in een pocket book, een mooi afgewerkt fotoboek in handig zakformaat. Je kan het boekje eenvoudig personaliseren in de klikkie-app en krijgt het snel thuisgestuurd.

(foto: klikkie)

Besties, de nieuwste manier van verhalen beluisteren

De Besties-luisterkaart op je telefoon plaatsen en luisteren maar! Zo eenvoudig werkt het. Met Besties luisteren kinderen tussen 3 en 9 jaar zelfstandig naar hun favoriete verhalen – onder andere van Dikkie Dik, Dolfje Weerwolfje, Gigantosaurus, Pieter Konijn en Pim & Pom – tijdens het knutselen, onderweg of voor het slapen gaan.

Deel dit bericht.

Ook interessant.