Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Ho! Ho! Ho! Onze 7 cadeautips voor een sprankelend eindejaar

Geen eindejaar zonder cadeaus! Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? PowerBlog zet de leukste geschenkideeën nog even op een rijtje, voor ieders smaak en budget!

Shopping voucher Designer Outlet Roermond & Roosendaal

Altijd goed: een shopping voucher van Designer Outlet Roermond of Roosendaal om lekker zélf je cadeau uit te kiezen. In beide outlet centres, allebei net over de grens in Nederland, geniet je het hele jaar van tot wel 70% korting op de retailprijzen van premium modemerken. Mooi meegenomen in tijden waarin alles al duur genoeg is. En je vindt er veel meer dan fashion alleen!

Espressomachine E-OH van Rombouts

Makkelijk en snel espresso bereiden zonder plastic of aluminium pods? Dat kan met de E-OH van Rombouts. Het espressotoestel van het Belgische koffiemerk werd vernieuwd en is nu nóg slanker en robuuster. Verkrijgbaar in witte, zwarte of zilvergrijze uitvoering. Met wel vijf jaar garantie!

(foto: Koffie Rombouts)

DUO-bruiswatertoestel van SodaStream

‘Homemade’ is een van de trends op culinair gebied. Met de DUO van SodaStream maak je in een handomdraai zelf bruisende drankjes in een herbruikbare plastic fles én in een stijlvolle glazen karaf. Bereid met puur kraantjeswater, kruiden en fruit heb je een gezond en fris recept, aan te passen naar ieders smaak!

Nieuwe bandenset bij Profile

Misschien niet het meest ‘Xmassy’ maar wel een heel nuttig cadeau: een nieuwe set banden. Want geef toe, dit is iets waar je altijd te laat aan denkt. Regel daarom voor je geliefde of vriend(in) een afspraak bij Profile. Met 65 vestigingen in ons land is er altijd een Profile-servicegarage in de buurt. En je kan er terecht met élk automerk. Niet alleen voor banden, ook voor een compleet auto-onderhoud. Check!

(foto: Profile)

Pizza Grill & Raclette van FRITEL

Deze nieuwigheid van FRITEL is gegarandeerd een succescadeau! Want wat is gezelliger dan samen kokerellen met de Pizza Grill & Raclette? Maak je eigen mini-pizzaatjes terwijl je tegelijkertijd sappige vleesgerechtjes met groenten grillt. Hou je van vis en schaaldieren? Draai dan de bakplaat gewoon om en bak je favoriete ingrediëntjes op de teppanyaki plaat.

Multifunctionele kookset ‘Piet by BergHOFF’

Piet Huysentruyt is terug van (eigenlijk nooit) weg geweest. Samen met het nieuwe seizoen van SOS Piet bij VTM bracht BergHOFF een speciale Piet Huysentruyt-lijn uit: ‘Piet by BergHOFF’. Met als absolute uitblinker een schitterende multifunctionele kookpot. Je kan ermee bakken, braden, stoven en stomen.

Weekendje weg naar de Achterhoek

Mag het eens iets anders zijn dan een weekendje aan zee of in de Ardennen? Doe dan een ‘shortbreak’ in de Achterhoek cadeau! In het oosten van Nederland, op nog geen twee uur rijden van de Belgische grens, vind je uitgestrekte bossen die elkaar afwisselen met pittoreske dorpen, statige herenhuizen en oude kastelen. Het rijke gastronomische en culturele aanbod maken van deze regio een bestemming die je beslist aan je ‘bucketlist’ wilt toevoegen!

Deel dit bericht.

Ook interessant.

Parijse musea in Olympische stemming

Tussen de sportevenementen door krijgen de 14 miljoen bezoekers die tijdens de Olympische Spelen in Parijs worden verwacht de kans om hun geest te verrijken

48 uur in Lissabon – Onze beste tips

Eén van de beste plekken om bezienswaardigheden, geluiden en smaken op te snuiven is Lissabon. We sommen graag alle ingrediënten op voor een onvergetelijke reis