Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Dit zijn de zeven meest gelezen artikels van 2021

Geen jaarwisseling zonder de traditionele lijstjes. Ook PowerBlog brengt dé hits van 2021. Dit zijn de meest gelezen artikels afgelopen jaar.

#7 VIDEO: SodaStream start vervolg op Snoop Dogg-campagne (september)

Na het succes van de online campagne met Snoop Dogg in 2020, startte SodaStream een vervolg op de Belgische televisie. De nieuwe tv-commercial was een afgeleide van de opmerkelijke campagne en was vanaf september te zien. Herbekijk de Snoop Dogg-commercial.

#6 Primeur: LiQ-ijs met… kastbeelbier (april)

LiQ (LiQuor infused icecream), de ‘Belgian made icecream for adults only’, ging de zomer in met een vernieuwd assortiment. Vier opgewaardeerde smaken (waarvan twee in frisco verkrijgbaar) én het revolutionaire Vanilla Cherry Kasteel Rouge: het allereerste ijsje in België waarin bier is verwerkt. Proef de nieuwe LiQ-smaken.

#5 Geluksexpert ontrafelt het geheim van geluk in (werk)boek en app ‘De Geluksmeter’ (maart)

Geluksexpert en bewustzijnsonderzoeker Joost Vanhove is erin geslaagd om voor het eerst in kaart te krijgen wat iemands geluk bepaalt. De hoofdbestanddelen van geluk heeft hij in een uniek model gegoten, aan de hand waarvan ieders geluk kan worden gemonitord en vergroot. Vind het geluk.

#4 De Achterhoek, het best bewaarde geheim van Nederland (oktober)

In het oosten van Nederland, tegen de Duitse grens ligt de Achterhoek, één van de Gelderse Streken. Uitgestrekte bossen wisselen elkaar af met pittoreske dorpen, statige herenhuizen en oude kastelen. De rijke traditie van het wild eten en het grote en diverse aanbod aan musea maken de Achterhoek tot een bestemming die je beslist aan je bucketlist wilt toevoegen. Verken de Achterhoek.

#3 VIDEO: Annadiva Swim, nieuw badmodemerk voor vrouwen met grote borsten (april)

Afgelopen jaar brak een nieuw hoofdstuk aan voor Annadiva: de lancering van een eigen collectie onder private label Annadiva Swim. Met een eigen badmodemerk vergroot Annadiva de keuze in badmode voor vrouwen met een grote cupmaat. Bekijk de Annadiva Swim-collectie.

#2 Koffie Rombouts viert 125e verjaardag met nieuwe 100% composteerbare koffiefilter (september)

Op zijn 125e verjaardag lanceerde Koffie Rombouts de composteerbare voorgedoseerde koffiefilter, de ecologische variant van de iconische filter waarmee het Belgische familiebedrijf groot geworden is. Ontdek de nieuwe Rombouts-koffiefilter.

#1 Dé outdoor game trends 2021 voor tuin, park en strand (april)

Sportieve outdoor games winnen aan populariteit. De Nederlandse verdeler Brookline lanceerde in 2021 drie innovatieve outdoor games waarmee een middagje in de tuin, het park of op het strand een nieuwe dimensie krijgt: werk aan je conditie en oog-, hand-, balcoördinatie met Spikeball, test je inschattingsvermogen met KanJam en leer een compleet nieuwe sporttechniek met YOU.FO. Speel de outdoor games van 2021.

Deel dit bericht.

Ook interessant.